De Keuze is aan u.  Accepteert u dat u telkens door uw bank wordt afgewezen

Of mogen wij u een krediet aanbieden dat u werkelijk krijgt

Doe vandaag nog een aanvraag en beschik over 24 uur over uw geld

 

Aanvragen is super makkelijk. Vraag een folder bij ons aan met daarin een aanvraagformulier en de rente en maandtarieven alsmede de tarieven voor de verzekering. Daarna print u het aanvraagformulier dat u in de folder vinden kunt af op uw printer waarna u deze per fax of email aan ons retourneert. Wij behandelen de aanvraag direct en als u de lening krijgt kan sturen wij u een uitgewerkt contractvoorstel toe. Als u het contract goed heeft doorgenomen en u denkt dat u onze lening hebben wilt, tekent u het contract waarna u dit weer via de fax of email aan ons retourneert.  Vervolgens maakt u het bedrag van de premie over naar onze bankrekening of die van de verzekeraar waarna wij de lening direct aan u overmaken. Heeft u de lening de volgende dag al nodig betaal dan via een agentschap.

 

 

 

De noodzaak van een kredietrisico verzekering

 

Zoals u hier al een aantal keer heeft kunnen lezen verzekeren wij een deel van de lening tegen krediet risico of wel wanbetaling. Omdat wij meest zaken doen met personen die ergens anders niet kunnen lenen omdat ze een wat bekrast kredietverleden hebben is ons risico hoger dan bij een reguliere grootbank. Omdat onze klanten nauwelijks over onderpand beschikken en omdat er vaak niemand in hun kennissenkring hoofdelijk aansprakelijk wil zijn (wil meetekenen) voor het krediet resten ons weinig andere opties dan een deel van de lening die wij verstrekken te verzekeren. De verzekering komt voor de lening van de lening nemer en is verschuldigd nadat zeker is dat de lening kan worden verstrekt en nadat u met ons een contract getekend heeft maar voordat het krediet zal worden uitgekeerd. Zodra de premie terug te vinden is voor ons is de lening de volgende dag beschikbaar.

 

SNEL KREDIET

Elke  aanvraag handelen wij binnen 24 uur af. Een lening kan daarna ook weer binnen 24 uur beschikbaar zijn. Wij doen niet aan flitsleningen maar als u een serieus krediet zoekt helpen wij u bijzonder graag.

VOOR IEDEREEN

Iedereen vanaf 17 jaar kan bij ons lenen. Een krediet moet zijn afgelost bij het bereiken van de 74e verjaardag. Het hebben van een BKR registratie of een zwarte lijst signalering is geen breekpunt.

GEEN CHECK

Wij doen geen navraag bij uw werkgever of bij uw partner. Wij registreren niet bij de Nationale Bank of bij het BKR. tenzij u een betalingsachterstand van meer

dan 3 maanden oploopt.

EEN JAAR GRATIS

Als u een lening neemt met een looptijd van 3 jaar of langer hoeft u het eerste jaar geen cent rente te betalen. Ook mag u uw eerste aflossing met 3, 6 of 12 maanden uitstellen.