Download de brochure en doe uw aanvraag

 

Bovenstaand kunt u de brochure en het aanvraagformulier downloaden dat voor uw situatie van toepassing is. U kunt het per fax of per email aan ons retourneren tezamen met een kopie van uw paspoort of de beide zijden van uw ID kaart, een kopie van een recent bewijs van inkomen en een kopie van de beide zijden van uw bankkaart of als u dat liever heeft een kopie van een recent bankafsschrift.

 

Binnen uren een offerte in huis, binnen 48 uur geld op uw rekening

 

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen en u krijgt binnen enkele uren uitsluitsel van ons. Als wij u een krediet kunnen aanbieden dan zullen wij u ook direct een overeenkomst toesturen. Als u akkoord bent met het aan u aangeboden contract ondertekend u dit en retourneert u dit per fax of email. Als aan alle formaliteiten en verplichtingen is voldaan kan de lening binnen 48 uur op uw rekening staan.

 

 

SNEL KREDIET

Elke  aanvraag handelen wij binnen 24 uur af. Een lening kan daarna ook weer binnen 24 uur beschikbaar zijn. Wij doen niet aan flitsleningen maar als u een serieus krediet zoekt helpen wij u bijzonder graag.

VOOR IEDEREEN

Iedereen vanaf 17 jaar kan bij ons lenen. Een krediet moet zijn afgelost bij het bereiken van de 74e verjaardag. Het hebben van een BKR registratie of een zwarte lijst signalering is geen breekpunt.

GEEN CHECK

Wij doen geen navraag bij uw werkgever of bij uw partner. Wij registreren niet bij de Nationale Bank of bij het BKR. tenzij u een betalingsachterstand van meer

dan 3 maanden oploopt.

EEN JAAR GRATIS

Als u een lening neemt met een looptijd van 3 jaar of langer hoeft u het eerste jaar geen cent rente te betalen. Ook mag u uw eerste aflossing met 3, 6 of 12 maanden uitstellen.